Bekijk onze vacatures 👇

Wij maken jouw groene energie voor morgen!

We dragen als één team zorg voor het milieu maar vooral ook voor elkaar. Het ene kan niet los gezien worden van het andere.

Familiale werksfeer

Wij zijn een klein maar fijn team, met een vlakke en transparante hiërarchie en structuur, dit geeft een familiaal gevoel. De medewerkers van onze 2 vestigingen krijgen regelmatig de kans om ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast wordt er 2-maandelijks een overlegmoment met alle medewerkers georganiseerd .

Levenslang leren

Levenslang leren is een mindset, daar geloven wij bij A&S Energie sterk in. Vandaag staan we voortdurend voor nieuwe uitdagingen, nieuwe kennis, nieuwe technologieën die een leerbereidheid vragen. Je leven lang leren is niet alleen een noodzaak maar biedt ook kansen die een onschatbare surplus opleveren. Het is een win-win. Werknemers groeien in hun functie en de organisatie blijft relevant en future-proof. Met onze opleidingscoach geven we iedereen de kans om zich verder te ontplooien in de job.

Oprechte waardering

Het succes van een bedrijf staat of valt met de mensen die er werken. De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan voor ons centraal, want zij geven dagelijks het beste van zichzelf. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

What's in it for you?

Korting elektriciteitsfactuur

Wij bieden onze medewerkers 30% korting op de elektriciteitsfactuur.

Work-Life balance

Als je bij A&S Energie werkt heb je recht op maar liefst 13 ADV-dagen! Ook kan je nog extra dagen verlof verkrijgen via ons cafetariaplan.

Fietslease

Via ons cafetariaplan bieden wij de mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen.

Bekijk onze video

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?